Η σκόνη δεν πτόησε την Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση

Η σκόνη δεν πτόησε την Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση

Χιλιάδες παιδιά αλλά και μεγάλοι παρέλασαν στην Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση της Λεμεσού, με τους συμμετέχοντες να μην πτοούνται από τα υψηλά επίπεδα σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Της παρέλασης, που έδωσε μια πρόγευση της Μεγάλης Καρναβαλίστικης Παρέλασης της ερχόμενης Κυριακής, προπορευόταν το Βασιλικό ζεύγος "Βασιλιάς Ρήγας και Βασίλισσα Ντάμα" με τη συνοδεία του.

Η παρέλαση ξεκίνησε στις 11.30 από τα φώτα τροχαίας του Δημόσιου Κήπου και κατέληξε στο δεύτερο χώρο στάθμευσης της επίχωσης, ενώ ακολούθησε παιδικό καρναβαλίστικο πάρτι στην πλατεία του παλιού λιμανιού, το οποίο συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Λεμεσού και η Αρχή Λιμένων Κύπρου.

Οι σημερινές καρναβαλίστικες εκδηλώσεις συνεχίζονται στις 18.30 με την καθιερωμένη εκδήλωση των κανταδόρων Γιωργαλλέτου, έξω από το κέντρο "Πέραμα", η οποία είναι αφιερωμένη στον ιδρυτή της ομάδας, αείμνηστο Γιώργο Γιωργαλλέτο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο την αμερικανική ομάδα εμπειρογνωμόνων του ATF, στο πλαίσιο της συνεργασίας Κύπρου – ΗΠΑ για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και την ενίσχυση της ετοιμότητας απέναντι σε μελλοντικές προκλήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE