Κάτι θα τον περιμένει στο ντέρμπι του Τσιρείου…

Κάτι θα τον περιμένει στο ντέρμπι του Τσιρείου…

Ο διαιτητής του ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής στο Τσίρειο Στάδιο μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕΚ, Λεόντιος Τράττος, έχει τα γενέθλια του σήμερα.

Ο φαλακρός ρεφ γίνεται 45 ετών.

Θα πάρει λογικά ευχές από γηπεδούχους, φιλοξενούμενους και… τρίτους στο Τσίρειο Στάδιο, αν όχι καμιά έκπληξη με τούρτα!

Μέρα που είναι να έχει και καλό παιχνίδι για να το συνοδέψει όσο το δυνατό καλύτερα το κεράκι 45 ετών που σβήνει ο Λεόντιος Τράττος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE