Δολοφονία Δημοσθένους: Αποκαλυπτικές κινήσεις των δραστών μέρες πριν το έγκλημα
Σοκαριστικές αποκαλύψεις φέρνουν στο φως οι έρευνες για τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, η σύλληψη έγινε το Σαββάτο από την Αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας και άρχισε η διαδικασία για την παράδοσή τους στους Τ/κ.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Απόδραση 2 ατόμων από τις φυλακές των κατεχομένων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Πρόκειται για τους Σουλεϊμάν Γιλκάρ, 40 ετών, «υπήκοο» του ψευδοκράτους και τον Αλισέρ Εϊμίροφ, 17 ετών από το Τουρκμενιστάν που βρίσκονται στην φυλακή χωρίς να έχουν καταδικασθεί και χωρίς να έχει ορισθεί ημερομηνία δίκης. Δραπέτευσαν όταν βγήκαν στην αυλή των «κεντρικών φυλακών» για να πετάξουν τα σκουπίδια το βράδυ της 7ης Φεβρουαρίου.
Οι δύο φέρονται να πέρασαν στις ελεύθερες περιοχές από στρατιωτική περιοχή εντός της Λευκωσίας και γι’ αυτό αναμένεται να κατηγορηθούν.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




