ΠΑΦΟΣ: Διέρρηξαν την κύρια είσοδο και έφυγαν με μια μικρή περιουσία

ΠΑΦΟΣ: Διέρρηξαν την κύρια είσοδο και έφυγαν με μια μικρή περιουσία

Διάρρηξη κατοικίας με λεία χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή αξίας 25 χιλ. ευρώ στην Επαρχία Πάφου διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η καταγγελία έγινε στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου 10/2 από τον ιδιοκτήτη της κατοικίας που βρίσκεται στην κοινότητα Κρήτου Τέρα ότι άγνωστοι εισήλθαν σ’ αυτήν και απέσπασαν διάφορα χρυσαφικά και τιμαλφή η αξία των οποίων υπολογίζεται στις 25 χιλ. ευρώ. Τα χρυσαφικά βρίσκονταν εντός  χρηματοκιβωτίου .

Μέλη της αστυνομίας μετέβησαν στην σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου παραβιάζοντας την κύρια είσοδο.

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών. 

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE