ΠΑΦΟΣ: Διέρρηξαν την κύρια είσοδο και έφυγαν με μια μικρή περιουσία

ΠΑΦΟΣ: Διέρρηξαν την κύρια είσοδο και έφυγαν με μια μικρή περιουσία

Διάρρηξη κατοικίας με λεία χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή αξίας 25 χιλ. ευρώ στην Επαρχία Πάφου διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η καταγγελία έγινε στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου 10/2 από τον ιδιοκτήτη της κατοικίας που βρίσκεται στην κοινότητα Κρήτου Τέρα ότι άγνωστοι εισήλθαν σ’ αυτήν και απέσπασαν διάφορα χρυσαφικά και τιμαλφή η αξία των οποίων υπολογίζεται στις 25 χιλ. ευρώ. Τα χρυσαφικά βρίσκονταν εντός  χρηματοκιβωτίου .

Μέλη της αστυνομίας μετέβησαν στην σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου παραβιάζοντας την κύρια είσοδο.

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών. 

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κρίσιμη συνάντηση με τον Τ/κ Ηγέτη τη Δευτέρα - Οι αναφορές σε Δρουσιώτη και τιμές καυσίμων

ΠτΔ: Κρίσιμη συνάντηση με τον Τ/κ Ηγέτη τη Δευτέρα - Οι αναφορές σε Δρουσιώτη και τιμές καυσίμων

Η χώρα μας επενδύει στην ενίσχυση της αποτρεπτικής της ισχύος είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE