Γιατί πρέπει να βάζεις μία κουταλιά ζάχαρη στο σαμπουάν

Γιατί πρέπει να βάζεις μία κουταλιά ζάχαρη στο σαμπουάν

Η δερματολόγος Francesca Fusco διάβασα ότι μας προτείνει να βάζουμε μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη όταν λουζόμαστε, έτσι ώστε με το λούσιμο να κάνουμε και απολέπιση στο δέρμα του κεφαλιού μας.

 

Όπως η απολέπιση είναι απαραίτητη και κάνει καλό στο πρόσωπο μας, έτσι και για το δέμα του κεφαλιού μας θα χρειαστεί να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και με καθαρό δέρμα θα αποφύγουμε ξηροδερμία και πιτυρίδα.

Και πόσο συχνά θα πρέπει να κάνουμε αυτή την κούρα στο σπίτι; Όπως συμβαίνει και με το πρόσωπό η πάρα πολύ απολέπιση μπορεί να είναι κακό πράγμα και να δημιουργήσει ανισορροπία στα φυσικά έλαια του κεφαλιού μας. Είναι καλό να το κάνουμε κάθε 3-5 φορές ανάλογα με την υγεία του τριχωτού του κεφαλιού μας.

 

 

Από neadiatrofis.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE