«Από τις πιο φορμαρισμένες του πρωταθλήματος…»

«Από τις πιο φορμαρισμένες του πρωταθλήματος…»

Στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου μίλησε μετά την ήττα του Άρη από την Ομόνοια ο Νίκος Παναγιώτου.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Άρη:

«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην Ομόνοια και τον φίλο μου τον Πέτεφ και να τους ευχηθώ καλές επιτυχίες. Χάσαμε σήμερα από μια ομάδα που για εμένα προσωπικά διανύει μια καλή περίοδο και είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Ήρθαμε για το βαθμολογικό κέρδος αλλά δυστυχώς το κομμάτι των στατικών φάσεων μας στοίχισε.

Δεχθήκαμε το τέρμα νωρίς, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά δεν το πετύχαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο σε μια αντεπίθεση της Ομόνοιας ήρθε το 2-0 και έπρεπε να ρισκάρουμε. Δεν σκοράραμε και δεχθήκαμε και τρίτο τέρμα. Αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν και βλέπουμε τη συνέχεια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE