Χωρίς Καρλάο η αποστολή του Δώνη για Πάφο

Χωρίς Καρλάο η αποστολή του Δώνη για Πάφο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Πάφο, με τον Γιώργο Δώνη να ανακοινώνει την αποστολή, η οποία αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Εκτός αποστολής οι Καρλάο και Εφραίμ, πρόγραμμα αποκατάστασης για Ρουέδα, Μιλάνοφ και Βινίσιους.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

“Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Κυριακής (15:00) με αντίπαλο την Πάφος F.C. στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης».

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης ο κ. Δώνης ανακοίνωσε τους 22 ποδοσφαιριστές της αποστολής που θα ταξιδέψει στην Πάφο.

Αποστολή:

Πέρεθ, Γκουτίνο, Αλεξάνδρου, Λάγο, Νσούε, Βούρος, Μερκής, Πολιάκοφ, Ιωάννου, Μοράις, Σόουζα, Φαρίας, Αλωνεύτης, Μακρής, Αντωνίου, Ορ, Ζαχίντ, Σαλάι, Εμπεσίλιο, Ποτέ, Ντε Καμάργκο, Ντελατόρε.

Νέα προπόνησης:

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Εφραίμ. Πρόγραμμα αποκατάστασης οι Ρουέδα, Μιλάνοφ και Βινίσιους”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας Φραγκίσκος: Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο «Πάπας των φτωχών»

Πάπας Φραγκίσκος: Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο «Πάπας των φτωχών»

Στην Σάντα Μαρία Μαντζόρε οδηγήθηκε η σορός του Πάπα Φραγκίσκου σπάζοντας τη μακροχρόνια παράδοση του Βατικανού.