Δολοφονία Δημοσθένους: Αποκαλυπτικές κινήσεις των δραστών μέρες πριν το έγκλημα
Σοκαριστικές αποκαλύψεις φέρνουν στο φως οι έρευνες για τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους στη Λεμεσό.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» θα ταξιδέψει σήμερα στην Λευκωσία για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια και θα επιδιώξει απέναντι στο «τριφύλλι» να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα με το οποίο θα βάλει τις βάσεις και να αρχίσει να πιστεύει βάσιμα στην παραμονή στα μεγάλα σαλόνια της κατηγορίας.
Στον Λεμεσιανό σύλλογο ξέρουν ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα στο ματς με την Ομόνοια, όμως θα πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια τους από την 6άρα που δέχθηκαν στο “σπίτι” τους από την Πάφο και να κατέβουν στο γήπεδο της πρωτεύουσας για να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν.
Μια πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Νίκος Παναγιώτου είναι με τους: Νουρεντινόσκι, Μουλόπουλος, Ντροπάροφ, Μαμίδης, Ράντου, Παχιπης, Ταπόκο, Εγγλέζου, Γιούσεφ, Φράγκου και Μαραγκουδάκης.
Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Ευσταθίου, Παναγή, και Ιονίτα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




