ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον ‘έφαγε’ η κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη - Στο κελί 57χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον ‘έφαγε’ η κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη  - Στο κελί 57χρονος

Ύποπτο αντικείμενο που είχε θεαθεί να κρύβει σε ανοικτό οικόπεδο στον Άγιο Δομέτιο ήταν αρκετό για να πιαστεί στα πράσα από την ΥΚΑΝ 57χρονος.

Όπως μας γνωστοποιήθηκε η ΥΚΑΝ, μετά από πληροφορία και παρακολούθηση, ανέκοψαν το όχημα του 57χρονου στην οδό Κυριάκου Μάτση.

Μετά από έρευνα σε ανοικτό οικόπεδο στην περιοχή, ανακαλύφθηκε ότι το ύποπτο αντικείμενο που έκρυψε ο συλληφθείς ήταν πλαστικό δοχείο με κρυσταλλική ουσία όμοια με μεθαμφεταμίνη.

Ακολούθως, σε έρευνα στην οικία του, βρέθηκε σακούλα με ίχνη της ίδιας ουσίας και ο ίδιος οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ.

Αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στην υπόθεση και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE