Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται δεύτερη συνεχόμενη ήττα σε ντέρμπι στο Τσίρειο!

Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται δεύτερη συνεχόμενη ήττα σε ντέρμπι στο Τσίρειο!

Ντέρμπι έχει η 24η αγωνιστική για τον Απόλλωνα, μιας και υποδέχεται την ΑΕΚ στο Τσίρειο.

Παιχνίδι κομβικής σημασίας για την συνέχεια καθώς ο Απόλλωνας σε περίπτωση νίκης θα αφήσει πίσω την ΑΕΚ στους έξι πόντους, θα διατηρήσει την θέση του στην κορυφή και θα δει με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια. Σε καμία περίπτωση δεν θέλει κανείς να δει την ομάδα να αποχωρεί για δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι με σκυμμένο το κεφάλι από το Τσίρειο (προηγήθηκε το 1-2 από τον ΑΠΟΕΛ).

Ο κόσμος οφείλει να δώσει μαζικά το παρών του, να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Σοφρώνη Αυγουστή και να τους ωθήσουν προς την νίκη. Κυρίως σε ντέρμπι κάνουν το Τσίρειο μια ιδιαίτερα καυτή έδρα και κάτι τέτοιο είναι που θα επιχειρήσουν να κάνουν και στο Κυριακάτικο (11/2) ντέρμπι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE