Masterchef: Το πρόβλημα υγείας του παιδιού της που την έκανε να αποχωρήσει

Masterchef: Το πρόβλημα υγείας του παιδιού της που την έκανε να αποχωρήσει

Μία ακόμη παίκτρια αποχωρεί οικειοθελώς από το Masterchef, όμως αυτή τη φορά ο λόγος είναι ιδιαίτερα σοβαρός. Όπως έκανε η ίδια γνωστό στους συμπαίκτες της, βρισκόταν ενώπιον ενός διλήμματος για το τι πρέπει να κάνει.

Το παιδί της αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να νοσηλευτεί με την ίδια να πρέπει να βρίσκεται στο πλάι του. Αναλυτικά δήλωσε: «Ήθελα να σας μιλήσω για ένα θέμα που έχει προκύψει. Κάποιοι το ξέρουν κάποιοι όχι. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το παιδί μου. Αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τις τελευταίες μέρες, έχει νοσηλευτεί. Κάποιες φορές έρχεσαι αντιμέτωπος με κάποια διλήμματα. Τι να κάνω ώστε να γίνει το παιδί μου αλλά και να μην παρατήσω το όνειρό μου».

Μετά από όσα συζήτησε με τους συμπαίκτες της πήρε την απόφαση να αποχωρήσει και δήλωσε για την απόφασή της με δάκρυα στα μάτια: : «Ήταν μονόδρομος, το παιδί μου είναι σίγουρα πάνω από όλα. Μπορεί και να ήμουν εγώ η νέα Ελληνίδα Master Chef, αλλά κάποιες φορές τα πράγματα αλλάζουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Κλείνω την πόρτα πίσω μου και αφήνω ένα μεγάλο όνειρο».

Σημαντικό είναι πως το δίλημμά της αυτό σχολίασαν πολλοί συμπαίκτες της, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υφίσταται δίλημμα και ότι είναι λογικό να βρεθεί εκτός παιχνιδιού.

Δείτε το βίντεο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE