Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Συγκεκριμένα, γύρω στις 9:00 το πρωί της Παρασκευής (09/02) καταγγέλθηκε από τον ταμία της εκκλησιαστικής επιτροπής πως άγνωστοι διέρρηξαν την αίθουσα δεξιώσεων που βρίσκεται στην εκκλησία και έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά ιδιοκτησία της εκκλησίας, άγνωστης αξίας.
Μέλη της Αστυνομίας, μετά από επιτόπιες εξετάσεις διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο από το δίφυλλο ανοιγμένο αλουμινένιο παράθυρο του προθάλαμου της αίθουσας σπάζονται το γυαλί.
Σύμφωνα με τα ευρήματα της Αστυνομίας, οι δράστες παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο την ξύλινη πόρτα της εκκλησιαστικής επιτροπής και με την χρήση οξυγονοκόλλησης, παραβίασαν το πρώτο χρηματοκιβώτιο ενώ δεν κατάφερα να ανοίξουν το δεύτερο που ήταν δίπλα.
Την ίδια μέρα, αστυνομικός ανέκοψε όχημα που οδηγούσε άντρας και μετά από έρευνα, εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του, ποσότητα χρυσαφικών .
Ο ύποπτος συνελήφθη ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητούνται αλλά δυο πρόσωπα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις