Πήγε στην Σκορδά και έγινε γνωστό ότι… παντρεύεται σε μία ώρα - VIDEO

Πήγε στην Σκορδά και έγινε γνωστό ότι… παντρεύεται σε μία ώρα - VIDEO

Μοναδικές στιγμές εκτιλύχθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Πρω1νό, καθώς ένας εκ των ανθρώπων που βρέθηκαν στο πλατό έκανε γνωστό ότι… παντρεύεται μία ώρα μετά την εκπομπή!

Λόγω των γενεθλίων της Φαίης Σκορδά, οι συνεργάτες της παρουσιάστριας της έκαναν έκπληξη και στο πλατό εμφανίστηκε ένας από τους αγαπημένους της τραγουδιστές, ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«Σοβαρά μιλάτε; Παντρεύεται το μπουζούκι σου παντρεύεται στις δύο και ήρθε για εμάς; Θα αργήσει ο γαμπρός στην εκκλησία εξαιτίας μου! Δείτε τώρα τι θα πάθουμε», είπε η παρουσιάστρια, με τον τραγουδιστή και τον μουσικό να την επιβεβαιώνουν και όλοι μαζί να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE