Ο σκοπός της παρουσίας Τολεμές, Τομάς και Τέτε (photos)

Ο σκοπός της παρουσίας Τολεμές, Τομάς και Τέτε (photos)

Μέσω της ιστοσελίδας της η ΑΕΚ ενημερώνει:

«Σε συνέχεια του κοινωνικού μας έργου, αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος, αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές Florian Taulemesse, Joan Tomas και Tete, τον τιμ-μάνατζερ Χριστόφορο Πετρουή και την Λειτουργό Μάρκετινγκ Χριστίνα Ευαγγέλου επισκέφθηκε σήμερα (09/02) το μεσημέρι το Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς στην Λάρνακα.

Η αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος συνομίλησε με τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς σχετικά με το fair play, την βία στα γήπεδα και τον ρατσισμό.

Μετά την σχετική παρουσίαση και την εποικοδομητική συζήτηση ακολούθησαν τα αυτόγραφα».

   
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε την ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένες περιουσίες και ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή. Η εικόνα μιας κρατικής μηχανής που λειτούργησε με σοβαρές καθυστερήσεις, απουσία επαρκούς συντονισμού και έλλειμμα αποτελεσματικότητας, έφερε την κυβέρνηση στο στόχαστρο της κοινής γνώμης και κυρίως της αντιπολίτευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE