Στάθηκε στο κόκκινο χαλί και τα πέταξε όλα για τον Πρόεδρο-VIDEO

Στάθηκε στο κόκκινο χαλί και τα πέταξε όλα για τον  Πρόεδρο-VIDEO

Αναστάτωση προκάλεσε γυμνόστηθη, μέλος της Femen, στο κόκκινο χαλί της Όπερας της Βιέννης αφού πάνω στον θώρακά της έγραφε «Ποροσένκο φύγε» με μαύρη μπογιά.

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο Ουκρανός πρόεδρος, Πέτρο Ποροσένκο έλαβε το μήνυμα, αν και ήταν παρών στην εκδήλωση. Πάντως, η 25χρονη μέλος της Femen κατάφερε να περάσει το μήνυμά της μέσα σε δευτερόλεπτα.

Όταν η αστυνομία έπεσε κατά πάνω της με σκοπό τη σύλληψή της, η κοπέλα συνέχιζε να φωνάζει συνθήματα κατά του προέδρου. Η FEMEN σε ανάρτησή τους στο Facebook ανέφεραν πως η Alisa Vinogradova (σ.σ. το μέλος της οργάνωσης που εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί) ήταν εκεί για να δηλώσει τη δυσαρέσκειά τους σχετικά με την εμφάνιση του Ποροσένκο.

 

Δείτε εδώ το βίντεο από τη στιγμή της «εισβολής»:

Από CNN Greece

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE