Στάθηκε στο κόκκινο χαλί και τα πέταξε όλα για τον Πρόεδρο-VIDEO

Στάθηκε στο κόκκινο χαλί και τα πέταξε όλα για τον  Πρόεδρο-VIDEO

Αναστάτωση προκάλεσε γυμνόστηθη, μέλος της Femen, στο κόκκινο χαλί της Όπερας της Βιέννης αφού πάνω στον θώρακά της έγραφε «Ποροσένκο φύγε» με μαύρη μπογιά.

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο Ουκρανός πρόεδρος, Πέτρο Ποροσένκο έλαβε το μήνυμα, αν και ήταν παρών στην εκδήλωση. Πάντως, η 25χρονη μέλος της Femen κατάφερε να περάσει το μήνυμά της μέσα σε δευτερόλεπτα.

Όταν η αστυνομία έπεσε κατά πάνω της με σκοπό τη σύλληψή της, η κοπέλα συνέχιζε να φωνάζει συνθήματα κατά του προέδρου. Η FEMEN σε ανάρτησή τους στο Facebook ανέφεραν πως η Alisa Vinogradova (σ.σ. το μέλος της οργάνωσης που εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί) ήταν εκεί για να δηλώσει τη δυσαρέσκειά τους σχετικά με την εμφάνιση του Ποροσένκο.

 

Δείτε εδώ το βίντεο από τη στιγμή της «εισβολής»:

Από CNN Greece

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Σε δηλώσεις για το επίμαχο βίντεο και την παραίτηση Χαραλάμπους προέβη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, προερχόμενος για την τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου της πρώτης οικιστικής μονάδας προσιτού ενοικίου στη Λεμεσό

BEST OF TOTHEMAONLINE