ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση μέχρι την εκδίκαση για την σεξουαλική εκμετάλλευση 8χρονων

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση μέχρι την εκδίκαση για την σεξουαλική εκμετάλλευση 8χρονων

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο παραπέμφθηκε 56χρονος, που φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης δύο ανήλικων αγοριών, ηλικίας 8 ετών.

Ο άνδρας προσήχθη σήμερα (σ.σ. 9/02) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και η απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο ορίστηκε για τις 5 Μαρτίου του 2018.

Το Δικαστήριο αποφάσισε όπως ο 56χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Κακουργιοδικείου. Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη καταγγελία έγινε στις 27 Οκτωβρίου του 2017 και η δεύτερη στις 13 Νοεμβρίου του ιδίου έτους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE