Δίδουν το σύνθημα για τα «γελοία» μέτρα από τους «φωστήρες»

Δίδουν το σύνθημα για τα «γελοία» μέτρα από τους «φωστήρες»

Η Θύρα 9 εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει:

«Έχει ξημερώσει ένα από τα δικά μας μαγικά διήμερα. Από αυτά που μας εξιτάρουν, από αυτά που γουστάρουμε. Μπορεί τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας σήμερα στο βόλλευ και αύριο στο ποδόσφαιρο φαινομενικά να μην είναι “μεγάλα” αλλά είναι εξίσου σημαντικά και πρέπει να δώσουμε βροντερό παρών.

Εξάλλου μετά τα γελοία μέτρα που έχουν πάρει οι ” φωστήρες” της ομοσπονδίας έχουμε ακόμα ένα λόγο αύριο να είμαστε στο γήπεδο, να τους δείξουμε πως πρέπει να είναι τα γήπεδα και να τους κάνουμε ξεκάθαρο πως θα παλέψουμε για τα αυτονόητα μέχρι το τέλος.

Σήμερα λοιπόν στις 20:00 στήνουμε το δικό μας πάρτι στο ελευθέρια. Με την φωνή μας να σπρώξουμε τους λεβέντες του φιλέ σε ακόμα μια νίκη.

Αύριο μαζευόμαστε από νωρίς στον κεντρικό, κάνουμε την απαραίτητη προθέρμανση, παίρνουμε το κασκόλ μας και στις 16:00 ξεκινάμε όλοι μαζί για ΓΣΠ. Στο γήπεδο από νωρίς, διαλύουμε τις οποιες σκέψεις του αρούλη για θετικό αποτέλεσμα.

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ – ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ
ΙΣΟΒΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.