Ο Πατσαλίδης βρήκε το λάθος στην ανακήρυξη του Αναστασιάδη στο 'Ελευθερία' - VIDEO

Ο Πατσαλίδης βρήκε το λάθος στην ανακήρυξη του Αναστασιάδη στο 'Ελευθερία' - VIDEO

Ο Λούης Πατσαλίδης διακωμωδεί τον λόγο του Νίκου Αναστασιάδη εντοπίζοντας το λάθος της ομιλίας του κατά την ανακήρυξή του σε Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας για δεύτερη φορά. 

Με το πλέον κλασικό ''παρακαλώ" και τα λόγια του Νίκου Αναστασιάδη κατά την ανακήρυξή του στο '' Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία'' δια στόματος Λούη θα γελάσετε. 

Διαβάστε όλο το δημοσίευμα στο LifenewsCy.com 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE