Ποιος ο φουνταριστός…

Ποιος ο φουνταριστός…

Στα δυο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, είχε χωρέσει στην ίδια ενδεκάδα τους Μάγκλιτσα και Ζελάγια. Το ίδιο έγινε και προχθές με τη Δόξα, για μεγάλο διάστημα στην επανάληψη. 

Στο ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ, εκτιμούμε ότι δεν θα είναι οι σέντερ φορ στο αρχικό πλάνο. Δίδουμε περισσότερες πιθανότητες στον Κροάτη να ηγείται της επιθετικής γραμμής. 

Έχει και το μομέντουμ του γκολ ενάντια στη Δόξα, όπως και τη συνολικά θετική του παρουσία στο εν λόγω ματς. 

Ο Φώτης Παπουλής (μπήκε αλλαγή προχθές στο Μακάρειο) θεωρείται δεδομένο ότι θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Δεξιά προβάδισμα έχει ο Κροάτης Γιάκολις. 

Ξανά εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκολα Μαρτίνες, επειδή ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Ο Αργεντινός λογικά θα υπολογίζεται την Κυριακή, αλλά δεν προορίζεται για βασικός. 

Την πρώτη του επίσημη συμμετοχή έγραψε προχθές στο Μακάριο ο Σάσα Μάρκοβιτς. Μπήκε αλλαγή στο τελευταίο τέταρτο. Είναι υποψήφιος για ενδεκάδα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE