ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στο Καϊμακλί – Άγνωστες οι αιτίες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στο Καϊμακλί – Άγνωστες οι αιτίες

Πυρκαγιά ξέσπασε χθες βράδυ σε όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο παραπλεύρως οικίας στο Καϊμακλί.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, λήφθηκε κλήση για την πυρκαγιά στις 22.36. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22.43.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής με λάστιχο ποτίσματος κήπου από τον ιδιοκτήτη. Για την τελική κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αυλών τυλιχτήρα από το νερό των πυροσβεστικών οχημάτων.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία. Εκ πρώτης όψεως η πιθανότητα η πυρκαγιά να προκλήθηκε στο όχημα λόγω ηλεκτρικού προβλήματος δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.