ΦΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ: Αναγνωρίστηκε ο ένας δράστης - Βρέθηκε και κινητό-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΦΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ: Αναγνωρίστηκε ο ένας δράστης - Βρέθηκε και κινητό-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αναγνωρίσιμος ο ένας εκ των δραστών, της στυγερής δολοφονίας το μεσημέρι της Πέμπτης (8/02) στη Λεμεσό, με τις αρχές να προχωρούν στην έκδοση σχετικού εντάλματος σύλληψης .

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ, βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, κατέγραψε τις κινήσεις των δραστών, αμέσως μετά τη δολοφονία του 47χρονου Έρνεστ Λεωνίδη, με τον ένα να είναι αναγνωρίσιμος, γεγονός που οδήγησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης του.

Η Αστυνομία δεν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που αναφέρουν οτι αναγνωρίστηκε ο ένας εκ των τριών δραστών.

Ακόμη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΡΙΚ, στη σκηνή εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο πιθανό να ανήκει σε κάποιον από τους δράστες.

Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία από ρεπορτάζ ΡΙΚ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE