Άθως Αντωνιάδης: ‘Παραιτάτε με τα ´ψευδοκαρναβάλια’-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άθως Αντωνιάδης: ‘Παραιτάτε με τα ´ψευδοκαρναβάλια’-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με ένα tweet, την Πέμπτη (8/02), o εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Κόμματος, Άθως Αντωνιάδης σχολιάζει τη μόδα των τελευταίων ετών, της διεξαγωγής καρναβαλίστικων παρελάσεων και σε άλλες πόλεις της Κύπρου.

Με χιουμοριστική πάντα διάθεση, αναφέρει στο tweet, Κοπέλια παραιτάτε με τα "ψευδοκαρναβάλια". Καρναβάλι σημαίνει ΛΕΜΕΣΟΣ. Μόνο Λεμεσός!

Το tweet του ο κ. Αντωνιάδης συνοδεύει μια φωτογραφία με την επιγραφή για το καρναβάλι της Αγλαντζιάς, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Εννοείται ότι ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗ.ΚΟ. προχώρησε στην πιο κάτω δημοσίευση με χιουμοριστική διάθεση, κάτι που είναι αναγκαίο μετά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο, που αναμφίβολα ήταν αρκετά έντονη.


Δείτε το σχετικό tweet:

Χ.Ζ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE