ΠΑΦΟΣ: Παρέλαβε εκρηκτικές ύλες 17χρονος κατ' εντολή 28χρονου - Υπό κράτηση

ΠΑΦΟΣ: Παρέλαβε εκρηκτικές ύλες 17χρονος κατ' εντολή 28χρονου - Υπό κράτηση

Υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών διερευνά η Αστυνομία εναντίον 28χρονου και 17χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν την Τετάρτη (8/2) από μέλη της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, με βάση την υπάρχουσα μαρτυρία που εξασφαλίστηκε κατά τις εξετάσεις των μελών της Αστυνομίας, μεταξύ των μηνών Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου, 2017, ο 17χρονος, κατ’ εντολή του 28χρονου, παρέλαβε από την επαρχία Λεμεσού εκρηκτικές ύλες τις οποίες και μετέφερε στην επαρχία Πάφου.

Γύρω στις 10.30π.μ., μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 17χρονου, βάσει Δικαστικού εντάλματος.

Στη συνέχεια, γύρω στις 4.20μ.μ., μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και προχώρησαν βάσει Δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη του 28χρονου.

Οι 17χρονος και 28χρονος τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE