ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 20 χρόνια φυλάκιση σε 34χρονο για υπόθεση βιασμού

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 20 χρόνια φυλάκιση σε 34χρονο για υπόθεση βιασμού

Βαριά ποινή επεφύλασσε το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας για 34χρονο που εμπλέκεται σε υπόθεση βιασμού και άσεμνης επίθεσης.

Το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας καταδίκασε σε 20 χρόνια φυλάκισης τον 34χρονο από την Συρία για αδικήματα βιασμού και άσεμνης επίθεσης.

Συγκεκριμένα, για το αδίκημα του βιασμού του επιβλήθηκε ποινή 20 ετών, ενώ για το αδίκημα της άσεμνης επίθεσης ποινή 3 ετών, οι οποίες ωστόσο θα συντρέχουν.

Η ποινή του 34χρονου άρχισε να μετρά από τις 8/9/2016, οπότε άρχισε να κρατείται ως υπόδικος.

Η υπόθεση εκδικάστηκε κεκλεισμένων των θυρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης από Νέα Υόρκη: «Αδιάλειπτες προσπάθειες» της Κύπρου για ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Κόλπου

Χριστοδουλίδης από Νέα Υόρκη: «Αδιάλειπτες προσπάθειες» της Κύπρου για ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Κόλπου

Τη σημασία της περαιτέρω ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών του Κόλπου υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στο Europe-Gulf Forum στη Νέα Υόρκη. Όπως ανέφερε, η Κύπρος καταβάλλει αδιάλειπτες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, με έμφαση μεταξύ άλλων στη συνδεσιμότητα, τη ναυτιλιακή ασφάλεια και τη διευκόλυνση των θεωρήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE