ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ‘Μέσα’ για 11 χρόνια ο θείος που βίαζε την 12χρονη ανιψιά του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ‘Μέσα’ για 11 χρόνια ο θείος που βίαζε την 12χρονη ανιψιά του

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας καταδίκασε την Πέμπτη (08/02) 30χρονο άντρα για υπόθεση βιασμού.

Ο 30χρονος άντρας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 11 χρόνων, με τις κατηγορίες του βιασμού και της σεξουαλικής παρενόχλησης διαθρορά της 12χρονης ανηψιά του.

Σύμφωνα με  το δικαστήριο, ο 30χρονος θείος  βίαζε κατ’ επανάληψη την 12χρονη κόρη της αδελφής του με το μικρό κορίτσι να ζούσε για μήνες ένα «βουβό εφιάλτη».

Tο δράμα της 12χρονης ξεκίνησε τον Ιανουάριο ωστόσο η μικρή βρήκε τη δύναμη να πει σε φίλη της το τι συνέβαινε μόλις πριν από λίγο χρονικό διάστημα, με την φίλη να ενημερώνει την μητέρα της για τα όσα της αποκάλυψε.

Η μητέρα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο αδελφός της βίαζε την κόρη της και εναντίον του 30χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και εκτελέστηκε την Τρίτη 20/6 καθώς ο φερόμενος ως βιαστής βρισκόταν σε χώρα του εξωτερικού.

Η ανήλικη εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος εντόπισε ευρήματα που ενισχύουν τους ισχυρισμούς της 12χρονης.

Στην απόφαση του το δικαστήριο ανέφερε πως η ποινή θα αρχίζει από τις 21 Ιουνίου του 2017 και θα είναι συντρέχουσες.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE