Κωνσταντίνου: «Πάντα μας δυσκολεύει…»! Τι τόνισε για το ντέρμπι με ΑΕΚ

Κωνσταντίνου: «Πάντα μας δυσκολεύει…»! Τι τόνισε για το ντέρμπι με ΑΕΚ

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision με το πέρας του εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα Κατωκοπιάς και μεταξύ άλλων επισήμανε:

«Αναμέναμε πως η Δόξα θα μας έβαζε δύσκολα. Πάντα μας δυσκολεύει η Δόξα. Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε την ΑΕΚ, δύσκολη αντίπαλος. Θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε, μπροστά σε μια γεμάτη Δυτική».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκαν δύο χρόνια αφότου ανέλαβε τα ηνία του κράτους, ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Με το σύνθημα τότε, για πάταξη της διαφθοράς, τη διαφάνεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, διαπραγματεύεται με ένα ποικίλο και δύσκολο πολιτικό σκηνικό, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, από τη λύση του κυπριακού, μέχρι τις οικονομικές δυσκολίες και τις περιβαλλοντικές ανησυχίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE