ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραυματισμός νεαρού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραυματισμός νεαρού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το τροχαίο συνέβη σε κεντρική οδό της Λεμεσού (Νίκου Πατίχη) και από την σύγκρουση νεαρός 19χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο λόγω πόνων που ένιωσε στην πλάτη.

To τροχαίο έγινε γύρω στις 8:30 την νύχτα της Τετάρτης (7/2).

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται όχημα το οποίο βρισκόταν στην διασταύρωση της Βασιλέως Κωνσταντίνου στην Λεμεσό ανέκοψε την πορεία διερχόμενου αυτοκινήτου.

Ως αποτέλεσμα το ένα όχημα ανατράπηκε και κατέληξε σε υπόγεια είσοδος παρκινγκ πολυκατοικίας ενώ το άλλο όχημα προσέκρουσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

\

Ο οδηγός του 2ου οχήματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο που βρέθηκε στην σκηνή ενώ για τον απεγκλωβισμό του οδηγού του αυτοκινήτου που βρέθηκε σε είσοδο παρκινγκ πολυκατοικίας κλήθηκε πυροσβεστική.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και ο 2ος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για «Videogate» - «Αν υπάρχουν στοιχεία οφείλουν να τα δώσουν... κάποιοι υιοθέτησαν ανεδαφικούς ισχυρισμούς»

Λετυμπιώτης για «Videogate» - «Αν υπάρχουν στοιχεία οφείλουν να τα δώσουν... κάποιοι υιοθέτησαν ανεδαφικούς ισχυρισμούς»

Απάντηση στις επικρίσεις δίνει η Κυβέρνηση αναφορικά με την υπόθεση του «Videogate».

BEST OF TOTHEMAONLINE