ΛΕΜΕΣΟΣ: Θλίψη για τον θάνατο του εκπαιδευτικού Λευτέρη Σαπαρίλλα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θλίψη για τον θάνατο του εκπαιδευτικού Λευτέρη Σαπαρίλλα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φτωχότερη η πόλη της Λεμεσού μετά τον θάνατο του Λευτέρη Σαπαρίλλα.

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται την Τετάρτη (07/02) ο 77χρονος Λευτέρης Σαπαρίλλας πρώην Προέδρος της Σχολικής Εφορίας της Λεμεσού.

Ο Λευτέρης Σαπαρίλλας πρόσφερε πολλά στον τομέα της εκπαίδευσης καθώς πέρα από εκπαιδευτικός,  διετέλεσε Διευθυντής της Τεχνικής Σχολής Λεμεσού καθώς και Προέδρος της Σχολικής Εφορίας Λεμεσού κατά τα έτη 2002-2006.

Έφυγε από την ζωή την Τρίτη (06/02) σε ηλικία 77 ετών ενώ η κηδεία του θα τελεστή την Τετάρτη (07/02) στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στις 14:00 το μεσημέρι.

Ο Λευτέρης Σαπαρίλλας καταλείπει σύζυγο, παιδιά και εγγόνια.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 13:00 μέχρι τις 14:00 ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου Νικολάου.

Η παράκληση της οικογένειας είναι αντί στέφανων να γίνουν εισφορές στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Λεμεσού.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Στην Κύπρο αναμένεται να αφιχθεί το απόγευμα της Πέμπτης, 6 Μαρτίου, ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη Στίβεν Ντάουτι για επαφές την Παρασκευή, 7 Μαρτίου, και με τις δύο πλευρές ενόψει της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.