Aρνούνται οι Ομονοιάτες!

Aρνούνται οι Ομονοιάτες!

Στις πλατιές μάζες των Ομονοιάτων αρνούνται να δίδουν τα στοιχεία τους, για να αγοράζουν εισιτήριο, στα εκτός έδρας ντέρμπι που δίδει η ομάδα τους. 

Τούτο το μήνυμα στέλνει το ότι μόνο 224 οπαδοί του τριφυλλιού, προμηθεύτηκαν εισιτήριο μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ για το σημερινό ντέρμπι με την Ανόρθωση στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. 

Kαι στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια της Ομόνοιας, όπου εφαρμόστηκε το μέτρο της ταυτοποίησης, δεν ήταν τόσο μεγάλη η ανταπόκριση. 

Το ζήτημα είναι να λαμβάνουν τα μηνύματα κι αυτοί που το διαχειρίζονται το ρημάδι το ποδόσφαιρο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.