Aρνούνται οι Ομονοιάτες!

Aρνούνται οι Ομονοιάτες!

Στις πλατιές μάζες των Ομονοιάτων αρνούνται να δίδουν τα στοιχεία τους, για να αγοράζουν εισιτήριο, στα εκτός έδρας ντέρμπι που δίδει η ομάδα τους. 

Τούτο το μήνυμα στέλνει το ότι μόνο 224 οπαδοί του τριφυλλιού, προμηθεύτηκαν εισιτήριο μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ για το σημερινό ντέρμπι με την Ανόρθωση στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. 

Kαι στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια της Ομόνοιας, όπου εφαρμόστηκε το μέτρο της ταυτοποίησης, δεν ήταν τόσο μεγάλη η ανταπόκριση. 

Το ζήτημα είναι να λαμβάνουν τα μηνύματα κι αυτοί που το διαχειρίζονται το ρημάδι το ποδόσφαιρο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE