Δια ποδός καγκουρό!

Δια ποδός καγκουρό!

Ικανοποιητικό ήταν το ντεμπούτο του Απόστολου Γιάννου με τη φανέλα της ΑΕΚ. Μπήκε αλλαγή στα τελευταία 20 λεπτά.

Ο Ελληνο-Αυστραλός επιθετικός, έβγαλε την ασίστ τον Τολεμές, ο οποίος χτύπησε για δεύτερη φορά στην συνάντηση με την Αλκή. 

Για να “μαγειρευτεί” η φάση του νικητήριου τέρματος, έβαλε το… πόδι του και το “καγκουρό”! 

Γιατί τον λέμε έτσι τον Γιάννου; Για όσους δεν το γνωρίζουν, αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της Αυστραλίας το παιδί.

Προηγουμένως είχε παίξει και στις μικρές εθνικές της Ελλάδος. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE