Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Με τον Άνχελ Ντι Μαρία σε εξαιρετική βραδιά, η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Σοσό στο Κύπελλο Γαλλίας επικρατώντας με 4-1 εκτός έδρας και παίρνοντας μια άνετη πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Ο Αργεντινός άσος των Παριζιάνων άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 13΄ με τον Μαρτίν.
Ο Έντινσον ξανάδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Ουνάι Έμερι στο 27΄, για να φτάσει ύστερα στο χατ τρικ ο Ντι Μαρία σκοράροντας στο 58΄ και το 62΄.
Στο 90΄ ο Κέβιν Τραπ αποβλήθηκε και ο Έμερι είχε εξαντλήσει τις αλλαγές του με αποτέλεσμα ο Ντάνι Άλβες να φορέσει τα γάντια και να καθίσει κάτω από τα δοκάρια!
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις