ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 59χρονη στο κελί για απόπειρα διάρρηξης κατοικίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 59χρονη στο κελί για απόπειρα διάρρηξης κατοικίας

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ενέκρινε την Τρίτη 6/2 το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο έξι ημερών εναντίον 59χρονης, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας διάρρηξης κατοικίας, που διαπράχθηκε χθες στην επαρχία Λευκωσίας και καταγγέλθηκε στην Αστυνομία γύρω στις 6.00 το απόγευμα της Δευτέρας 5/2.

Η 59χρονη είχε συλληφθεί βάσει Δικαστικού εντάλματος γύρω στις 10.05 χθες βράδυ, μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον της κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE