ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 59χρονη στο κελί για απόπειρα διάρρηξης κατοικίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 59χρονη στο κελί για απόπειρα διάρρηξης κατοικίας

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ενέκρινε την Τρίτη 6/2 το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο έξι ημερών εναντίον 59χρονης, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας διάρρηξης κατοικίας, που διαπράχθηκε χθες στην επαρχία Λευκωσίας και καταγγέλθηκε στην Αστυνομία γύρω στις 6.00 το απόγευμα της Δευτέρας 5/2.

Η 59χρονη είχε συλληφθεί βάσει Δικαστικού εντάλματος γύρω στις 10.05 χθες βράδυ, μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον της κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE