Κορυφώνονται οι ενέργειες για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου (video)

Κορυφώνονται οι ενέργειες για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου (video)

O AΠΟΕΛ με μήνυμα του μέσα από τα Social Media αναφέρει ότι σήμερα κορυφώνονται οι ενέργειες για την  για την καλύτερη προβολή της καμπάνιας για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου. 

Δείτε το μήνυμα του ΑΠΟΕΛ:

«Ο ΑΠΟΕΛ κορυφώνει σήμερα τις ενέργειες συμμετοχής του στην προσπάθεια όλων των Κυπριακών οργανισμών και Συλλόγων για την καλύτερη προβολή της καμπάνιας για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου. Σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας Κυπριακή Δημοκρατία, τον Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου/ The Cyprus Anticancer Society, τον Pasykaf Cyprus, το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, τον Cyprus Dietetic and Nutrition Association (CyDNA), το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα / Karaiskakio Foundation, το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου, το Γκολ στη Ζωή – Goal in Life, τον Cyprus Medical Students’ Association – CyMSA ,το #EuropaUomoCyprus και τον συνδέσμο EUROPA DONNA CYPRUS, θα προχωρήσουμε στις πιο κάτω ενέργειες: Οι δύο ομάδες θα εισέλθουν σήμερα στο γήπεδο με ειδικά φανελάκια όπου θα αναγράφονται τα μηνύματα της καμπάνιας ενώ θα φιλοξενηθούν στα επίσημα θεωρεία άτομα από όλους τους συνδέσμους και οργανισμούς που συνέβαλαν στην παγκόσμια αυτή προσπάθεια, σε τοπικό επίπεδο. World Cancer Day World Cancer Day- Cyprus #WorldCancerDay #WeCanICan»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE