ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έριχνε γλάστρες από το μπαλκόνι γιατί… είχε νεύρα!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έριχνε γλάστρες από το μπαλκόνι γιατί… είχε νεύρα!

Πολίτης έριχνε στον δρόμο γλάστρες από το μπαλκόνι του.

Σύμφωνα με αστυνομικές μας πηγές, γύρω στη 01:00 το μεσημέρι της Τρίτης (6/2), καταγγέλθηκε στις Αρχές ότι, πολίτης έριχνε γλάστρες από μπαλκόνι πολυκατοικίας στη Δασούπολη.

Μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο για να επιβάλουν την τάξη, διαπίστωσαν ότι ο καταγγελθέντας, είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές για άλλη υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα ανάφερε στους αστυνομικούς ο καταγγελθέντας, προχώρησε σ’ αυτή την πράξη γιατί εκνευρίστηκε με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας όπου διαμένει, γιατί έβαλε κάμερες παρακολούθησης στο κτήριο.

Να σημειωθεί ότι ο καταγγελθέντας, μάζεψε ο ίδιος τις σπασμένες γλάστρες που έριξε στο δρόμο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE