ΠΑΦΟΣ: Υπό 7ήμερη κράτηση δύο πρόσωπα για παράνομη κατοχή ναρκωτικών

ΠΑΦΟΣ: Υπό 7ήμερη κράτηση δύο πρόσωπα για παράνομη κατοχή ναρκωτικών

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθησαν τα δύο πρόσωπα, ηλικίας 27 και 21 ετών, που συνελήφθησαν την Δευτέρα 5/2 για διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, καθώς επίσης και τροχαίων αδικημάτων που διαπράχθηκαν στην Επαρχία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, και όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, μέλη της Αστυνομίας ενώ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία το απόγευμα της Δευτέρας 5/2 στην περιοχή Μούτταλου, έκαναν σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει για έλεγχο, αντί αυτού αυτός, παρέλειψε να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα, όπου σε κάποιο σημείο του δρόμου προσέκρουσε σε τοίχο παρακείμενης οικίας και ακολούθως σε ξύλινο πάσσαλο της ΑΗΚ, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο συνοδηγός του οχήματος, εξήλθε του οχήματος και φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει πεζός, για να ανακοπεί από μέλη της Αστυνομίας, ενώ ο οδηγός του οχήματος, ανακόπηκε εντός του οχήματος.

Ο συνοδηγός κατά την ανακοπή του, θεάθηκε, όπως λέχθηκε στο δικαστήριο, να ρίχνει στο έδαφος ένα νάιλον σακουλάκι που πιστεύεται ότι περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους 24 γραμμαρίων περίπου, καθώς επίσης και ένα νάιλον σακουλάκι που περιείχε ποσότητα άσπρη σκόνης, που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 22 γραμμαρίων περίπου και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης.

Σε σωματικό έλεγχο που έγινε στον 21χρονο, φέρεται να ανεβρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 1,5 γραμμαρίων, ενώ εντός του οχήματος ανεβρέθηκε κάτω από τη θέση του συνοδηγού ποσότητα κάνναβης μισού περίπου γραμμαρίων, καθώς επίσης χρηματικό ποσό και άλλα τεκμήρια.

Στον 27χρονο οδηγό του οχήματος, έγινε προκαταρκτικός έλεγχος νάρκοτεστ με θετικό αποτέλεσμα.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) και η Τροχαία Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE