ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ: Τέλος στα σενάρια από τον Πρόεδρο – Παρέλαση υπουργών στο Προεδρικό

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ: Τέλος στα σενάρια από τον Πρόεδρο – Παρέλαση υπουργών στο Προεδρικό

Επιβεβαίωσε την πρόθεση του Ιωάννη Κασουλίδη να αποχωρήσει από το υπουργείο Εξωτερικών ο Διευθυντής του Γραφείου του ΠτΔ, Μιχάλης Σοφοκλέους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» και στην Πέρσα Σιάσου, ο κύριος Σοφοκλέους συνέστησε υπομονή και εξήγησε ότι ο κ. Κασουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον επανεκλεγέντα Πρόεδρο, δεν θέλει να παραμείνει στην ενεργό πολιτική σκηνή.

Εξήγησε επίσης ότι όλοι οι Υπουργοί θα έχουν συνάντηση με τον Πρόεδρο, ο οποίος μέσω ανακοίνωσης της Προεδρίας της Δημοκρατίας έκανε έκκληση στα ΜΜΕ «να μη δίνουν πίστη στις οποιεσδήποτε φήμες ή διαδόσεις για τη σύνθεση του νέου υπουργικού Συμβουλίου».

Κύριο μέλημα του Νίκου Αναστασιάδη μετά την επανεκλογή του, είναι ο καθορισμός και η ιεράρχηση σειράς δράσεων, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Προεδρία της Δημοκρατίας και καλεί τα ΜΜΕ να μη δίνουν πίστη στις οποιεσδήποτε φήμες ή διαδόσεις για τη σύνθεση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, τα οποία ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Όπως αναφέρει, με αφορμή δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιθυμεί να καταστήσει σαφές ότι κύριο μέλημα, μετά την επανεκλογή του, είναι ο καθορισμός και η ιεράρχηση σειράς δράσεων με βάση το προεκλογικό του πρόγραμμα.

Ως εκ τούτου, η ενασχόληση με τη σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος θα τον απασχολήσει όταν θα ολοκληρωθούν οι όλοι σχεδιασμοί για την ακολουθητέα πολιτική στα προβλήματα και τις προκλήσεις που η νέα Κυβέρνηση καλείται να αντιμετωπίσει.

Συνεπώς, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθύνει θερμή έκκληση προς τους λειτουργούς των ΜΜΕ να μη δίνουν πίστη στις οποιεσδήποτε φήμες ή διαδόσεις για τη σύνθεση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου. «Τα όσα διαδίδονται ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες. Τριμερής συνάντηση: Ο Τραμπ δήλωσε πως οι συζητήσεις θα περιελάμβαναν τόσο τις εγγυήσεις ασφαλείας όσο και πιθανές εδαφικές παραχωρήσεις. Πρόσθεσε ότι αναμένει να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τον Πούτιν και τον Ζελένσκι: «Πιστεύω ότι είναι θέμα πότε, όχι αν».

BEST OF TOTHEMAONLINE