Τέλος στα σενάρια για τον Δίπλαρο – «Θέλω να αφοσιωθώ στο κόμμα»

Τέλος στα σενάρια για τον Δίπλαρο – «Θέλω να αφοσιωθώ στο κόμμα»

Έντονες είναι οι φήμες και τα σενάρια σχετικά με τα ονόματα του νέου υπουργικού Συμβουλίου μετά και την επανεκλογή του Νίκου Αναστασιάδη στο ανώτατο αξίωμα της Δημοκρατίας.

 Της Ιωάννας Μάντζιηπα 

 Ο Προέδρος μέσα στις επόμενες μέρες θα ετοιμάσει την ατζέντα του έτσι ώστε να  «φρεσκάρει» τα πρόσωπα που θα στελεχώνουν την κυβέρνηση του.

Τις τελευταίες ώρες το όνομα του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ και βουλευτή Λεμεσού Ευθυμίου Δίπλαρου, ακούγεται έντονα.

Τo ThemaOnline επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον κ. Δίπλαρο, ο οποίος δίνει απαντήσεις στα σενάρια και τις φήμες περί υπουργοποίησής του.

Ο κ. Δίπλαρος σε δηλώσεις του ανέφερε: «Βεβαίως όλα αυτά που αναφέρονται στη δημοσιότητα προς το πρόσωπο μου με τιμούν, αλλά αυτό που εγώ λέω είναι ότι παραμένω στα βουλευτικά έδρανα, παραμένω βουλευτής Λεμεσού. Για μένα αυτός είναι ενας τιμητικός τίτλος».

Όπως σημείωσε, στόχος και σκοπός του είναι να αφοσιωθεί στον Δημοκρατικό Συναγερμό και τον κόσμο του.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

Αγωνιζόμενοι για τον στόχο της απελευθέρωσης, έχουμε υποχρέωση να ενισχύουμε με πράξεις κι όχι με λόγια, όλους τους παράγοντες ισχύος της χώρας μας, είπε σήμερα ο Προεδρος της Δημοκρατίας κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης με την ευκαιρία της επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE