ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο με το 'καλημέρα' – Στα κιγκλιδώματα τα οχήματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο με το 'καλημέρα' – Στα κιγκλιδώματα τα οχήματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 07:00 το πρωί της Τρίτης (06/02) στο δρόμο Λεμεσού – Αγρού στο ύψος του χωριού Παραμύθα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην είσοδο του χωριό καθώς όχημα στην προσπάθεια του να εισέλθει στον κύριο δρόμο ανέκοψε την πορεία οχήματος που ερχόταν από βόρεια.

Τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να καταλήξουν στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Λόγω της σύγκρουσης οι δυο οδηγοί και ένας συνεπιβάτης μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όπως μας ενημέρωσαν και οι τρεις άντρες τραυματίστηκαν ελαφρά.

Οι ακριβείς συνθήκες διερευνάται από την Τροχαία Λεμεσού.

Φωτογραφία απο cy police checkpoints

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.