Τότε που τα έκανε όλα ο Noύνο Ασίς!

Τότε που τα έκανε όλα ο Noύνο Ασίς!

Πάνε περίπου δυο χρόνια, από την τελευταία φορά που πέρασε με διπλό από το “Αντώνης Παπαδόπουλος” η Ομόνοια. Γενικά την τελευταία δεκαετία, κάθε άλλο παρά αφιλόξενη έδρα είναι για τους πράσινους το γήπεδο της Κυρίας. 

Όσον αφορά το τελευταίο ματς που έφυγαν νικητές οι παίχτες του τριφυλλιού, ήταν στις 16 Απριλίου του 2016, στο πλαίσιο της Β φάση του πρωταθλήματος. 

Ήταν παιχνίδι που έβαλε δυνατά την υπογραφή του, ο “μάγος” Νούνο Ασίς, αφού έβαλε το πρώτο γκολ και έδωσε μια ασίστ, στη νίκη με 0-3 επί της Ανόρθωσης. 

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα στοιχεία για το παιχνίδι

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE