Οι προέδροι έκοψαν την τούρτα και ο αναπληρωτής την… ανατριχιαστική ομιλία (pics)

Οι προέδροι έκοψαν την τούρτα και ο αναπληρωτής την… ανατριχιαστική ομιλία (pics)

Η Ανόρθωση μέσω της ιστοσελίδας της ενημερώνει:

«Με την γενέθλια εκδήλωση ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για τη συμπλήρωση 107 χρόνων ζωής του Συλλόγου μας, η οποία πραγματοποιήθηκε απόψε στον 3ο όροφο της Δυτικής κερκίδας του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος.

Στην αποψινή εκδήλωση ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Δρ Κυριακός Γιάγκος εξιστόρησε με ανατριχιαστικό τρόπο τις συγκλονιστικότερες στιγμές από την ιστορία του Συλλόγου από το έτος ίδρυσης του μέχρι και σήμερα, με την ομιλία του να συνοδεύεται με σχετικό βίντεο και φωτογραφίες.

Ακολούθως ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Ανδρέας Παντελή μαζί με τον πρόεδρο της φουτσαλικής Ανόρθωσης, κ Ανδρέα Παπαλλή έκοψαν μαζί την τούρτα η οποία ανέγραφε «107 Χρόνια Ανόρθωσις – Σύμβολο Πολιτισμού και Δόξας».

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE