Σε άλλο πολιτικό κόμμα η Άννα Θεολόγου;- Τι απαντά η ίδια- VIDEO

 Σε άλλο πολιτικό κόμμα η Άννα Θεολόγου;- Τι απαντά η ίδια- VIDEO

Πρόκειται για ένα από τα πολιτικά πρόσωπα που δεν μασά τα λόγια της. Η 32χρονη Βουλευτής αποφάσισε να αποχωρήσει από την «Συμμαχία Πολιτών» στηρίζοντας τον Σταύρο Μαλά στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να την κατατάξουν σε άλλες κομματικές καλένδες. 

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Η Άννα Θεολόγου καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας 5/2 στην εκπομπή «Πρωινά Νέα» και τον Ονούφριο Σωκράτους έδωσε την δική της απάντηση, χαρακτηρίζοντας όλα αυτά που ακούγονται λόγια του κόσμου, ενώ τόνισε πως παραμένει ανεξάρτητη και πιστή στις θέσεις και πιστεύω της γύρω από τα κοινωνικο-οικονομικά.

Έτσι λοιπόν με το ίδιο σθένος και τον ίδιο ζήλο η Άννα Θεολόγου συνεχίζει το έργο της όπως τα προηγούμενα δύο χρόνια και μέχρι το τέλος όπως δήλωσε, το οποίο ευχόμαστε, να αργήσει πολύ να έρθει καθώς η κυρία Θεολόγου με το ήθος της και τον πολιτικό λόγο που αρθρώνει είναι από τα πρόσωπα που έχουν μεγάλη απήχηση στους Κύπριους πολίτες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE