Μπόλικη ένταση στον Κόρνο… Έβγαλε 5 κόκκινες ο διαιτητής! (pics)

Μπόλικη ένταση στον Κόρνο… Έβγαλε 5 κόκκινες ο διαιτητής! (pics)

Στο ντέρμπι κορυφής της επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ (Δ’ κατηγορίας της ΚΟΠ) επεκράτησε με 1-3 ο Κούρρης Ερήμης της Ομόνοιας Ψευδά και ανέβηκε στο ρετιρέ. 

Ήταν μόλις η πρώτη ήττα για την ομάδα του Ψευδά. Το ντέρμπι έγινε στο γήπεδο του Κόρνου. 

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, στο ματς υπήρξε πολλή ένταση. Ο διαιτητής της συνάντησης μοίραζε απλόχερα τις κόκκινες κάρτες. Συνολικά έδωσε πέντε κόκκινες, τρεις σε παίχτες του Ψευδά και άλλες δυο σε παίχτες της Ερήμης.  

Από τη στιγμή που δεν είμαστε εκεί, δεν μπορούμε να ξέρουμε, αν σωστά ο “άρχοντας” έστειλε τόσους πολλούς παίχτες για μπάνιο, πριν ολοκληρωθεί η συνάντηση. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE