Ψήφο προτίμησης σε κανάλι κατά τον β' γύρο των εκλογών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ψήφο προτίμησης σε κανάλι κατά τον β' γύρο των εκλογών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η διαφορά του με το δεύτερο κανάλι σε ποσοστιαίες μονάδες είναι μεγάλη κατά τον β' γύρο των εκλογών για την ανλάδειξη του 8ου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Πρώτο με διαφορά ήταν το ΣΙΓΜΑ σε τηλεθέαση στο σύνολο ημέρας την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, με ποσοστό 21,5% και με περισσότερες από 9,8 ποσοστιαίες μονάδες από το 2ο κανάλι.

Πρώτη ήταν και η εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2018» στη ζώνη 16:30-22:30 με το ποσοστό τηλεθέασης να φτάνει το 28,2%.

Την πρώτη αίσθηση της ημέρας των εκλογών έδωσε η εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο με ζωντανές συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα όπου ψήφισαν οι δύο υποψήφιοι και οι αρχηγοί των κομμάτων και με ρεπορτάζ και καλεσμένους στο στούντιο. Ακολούθησε η εκπομπή «Προεδρικές Εκλογές» με την Κατερίνα Χριστοφίδου, και στη 13:00 ο Νικόλας Μαρκαντώνης με το αναλυτικό δελτίο ειδήσεων με ειδήσεις, συνδέσεις, ανταποκρίσεις από όλες τις πόλεις, έδωσε τον παλμό της όλης ημέρας.

 Στις 16:30 ξεκίνησε ο εκλογικός μαραθώνιος με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη και τον Γιάννη Καρεκλά. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE