Δύσκολα χάνoυν τον τίτλο τα «τρομερά μωρά» του Κερκέζ!

Δύσκολα χάνoυν τον τίτλο τα «τρομερά μωρά» του Κερκέζ!

Περιμένουν να δουν τον Γιάννη Γερολέμου να παίρνει περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής με την επαγγελματική ομάδα, αρκετοί οπαδοί της ΑΕΛ.

Σε μερικά παιχνίδια ήταν στην αποστολή, στο πρωτάθλημα μετρά μια συμμετοχή (13 λεπτών) στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. 

Για την ώρα ο 18χρονος ταλαντούχος παίχτης, ενισχύει κάθε εβδομάδα την ομάδα κάτω των 19 χρόνων

Είναι το πρώτο φαβορί για κατάκτηση του τίτλου. Προχθές έφερε ισοπαλία 0-0 με την ΑΕΖ Ζακακίου στον Άγιο Αθανάσιο. 

Με τη συμπλήρωση της 16ης αγωνιστικής η ΑΕΛ έχει 38 βαθμούς, έναντι 33 της Ομόνοιας και 30 του Απόλλωνα.

Προπονητής της ομάδας κάτω των 19 χρόνων, είναι ο παλιός παίχτης των γαλαζοκιτρίνων Ντούσαν Κερκέζ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE