ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε ισόγειο επταώροφης πολυκατοικίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε ισόγειο επταώροφης πολυκατοικίας

Η ώρα 11:23 της Κυριακής 4/2 λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε δωμάτιο μετρητών της Α.Η.Κ. σε ισόγειο 7όροφης πολυκατοικίας στην οδό Χρ. Χατζηπαύλου, πολυκατοικία στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου Λεμεσού με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 13:58.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα εκτεταμένες ζημιές έπαθαν οι μετρητές της Α.Η.Κ., μέρος της ηλεκτρικής εγκατάστασης ως επίσης μέρος του εξοπλισμού και της βαφής του κτιρίου.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αναπνευστικών συσκευών, αυλών τυλιχτήρα με νερό από τα βυτία των οχημάτων και πυροσβεστήρες ξηρής σκόνης.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία και λειτουργούς της Α.Η.Κ και παραμένουν άγνωστα.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE