Στα τραπέζια η Έλσα και η Ινώ μετά την εκλογή του πατέρα τους - VIDEO

Στα τραπέζια η Έλσα και η Ινώ μετά την εκλογή του πατέρα τους - VIDEO

Με ποσοστό 55,99% κυριάρχησε ο Νίκος Αναστασιάδης του αντιπάλου του Σταύρου Μαλά και από την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου διανύει την δεύτερη του θητεία ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Ο κόσμος του Δημοκρατικού Συναγερμού πανηγύρισε την νίκη του Νίκου Αναστασιαδη και οι κόρες του, Έλσα και Ινώ μόλις βεβαιώθηκαν για τη νίκη του πατέρα τους ανέβηκαν στα τραπέζια στο επιτελείο της Λεμεσού και πανηγύριζαν.

Όπως θα δείτε και στο σχετικό απόσπασμα την Έλσα και την Ινώ ακολούθησαν ο γιος της Έλσας Αναστασιάδη Λούτσιου, Άντης καθώς και άλλες γυναίκες του επιτελείου του Δημοκρατικού Συναγερμού. 

Ακολουθεί το σχετικό video από την στιγμή της ανακήρυξης του Νίκου Αναστασιάδη ως ο 8ος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.