ΡΙΖΟΕΛΙΑ: Τράκαρε στο κιγκλίδωμα κι εγκατέλειψε – Προκάλεσε ζημιές σε τρία οχήματα

ΡΙΖΟΕΛΙΑ: Τράκαρε στο κιγκλίδωμα κι εγκατέλειψε – Προκάλεσε ζημιές σε τρία οχήματα

Οδηγός εγκατέλειψε το κτυπημένο αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Ριζοελιάς και διέφυγε από τη σκηνή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 20.10 χθες βράδυ λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης για τροχαία οδική σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Ριζοελιάς παρά την έξοδο των Λιβαδιών.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν αυτοκίνητο του οποίου ο οδηγός κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κτύπησε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα, ακινητοποιήθηκε στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα και το σημείο.

Η ακινητοποίηση του οχήματος στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας δεν έγινε αντιληπτή από διερχόμενους οδηγούς, αφού δεν είχε αναμμένα τα φώτα πορείας ή φώτα κινδύνου, με αποτέλεσμα τρία αυτοκίνητα να κτυπήσουν διαδοχικά σ’αυτό, χωρίς να υπάρξει οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Από τη σύγκρουση στο ακινητοποιημένο όχημα προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στα τρία αυτοκίνητα, ενώ η Αστυνομία αναγκάστηκε να κλείσει για λίγη ώρα τον αυτοκινητόδρομο, προκειμένου να μεταφερθούν τα οχήματα εκτός του οδοστρώματος.

Η Αστυνομία αναζητεί τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος το εγκατέλειψε στον αυτοκινητόδρομο και διέφυγε.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE