Τη νύχτα… μέρα έκαναν περισσότεροι από 1200 φίλοι της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει η ομάδα!
Οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί περίμεναν την αποστολή, προκειμένου να αποθεώσουν τους παίκτες και τον Μανόλο Χιμένεθ για την τεράστια ανατροπή και νίκη επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», ανάβοντας δεκάδες καπνογόνα και τραγουδώντας συνθήματα!
Δείτε videos:
Στην ανάγκη για ενότητα στους κόλπους της ΕΕ καθώς και στο Ουκρανικό αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην Έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Όπως μπορείτε να δείτε, μάλιστα, και στο βίντεο που «ανέβασε» η ΠΑΕ στο Facebook, το πούλμαν δεν μπορούσε καν να… πλησιάσει στο ξενοδοχείο, από την «τρέλα» των οπαδών της Ένωσης, που το περικύκλωσαν:
Και το δεύτερο βίντεο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ από τον… πανζουρλισμό έξω από το ξενοδοχείο:
Δείτε και φωτογραφίες:




Πηγή: sport-fm.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com