Σάββας: «Αηδίασα με το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ»

Σάββας: «Αηδίασα με το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ»

Αηδιασμένος με όσα είδε πριν το ματς του ΠΑΟΚ και από το πρώτο γκολ του «Δικεφάλου του Βορρά» στα Γιάννινα, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης.

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης, λίγη ώρα πριν τη σέντρα στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, λέγοντας πως όσα είδε τον αηδίασαν:

«Αηδίασα πάρα πολύ από τα όσα είδα πριν στο ματς του ΠΑΟΚ και το πρώτο γκολ που έβαλε ο Πέλκας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, τόνισε ότι το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και συγκινήθηκε από όσα δήλωσε ο Μίκης Θεοδωράκης:

«Πήγα στο συλλαλητήριο και με συγκίνησαν τα λόγια του Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος είναι γνήσιος αριστερός. Μίλησε μεταξύ άλλων για αριστεριστές και ας τα ακούν αυτά μερικοί κι ας κάνουν την αυτοκριτική τους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE