Σάββας: «Αηδίασα με το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ»

Σάββας: «Αηδίασα με το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ»

Αηδιασμένος με όσα είδε πριν το ματς του ΠΑΟΚ και από το πρώτο γκολ του «Δικεφάλου του Βορρά» στα Γιάννινα, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης.

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης, λίγη ώρα πριν τη σέντρα στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, λέγοντας πως όσα είδε τον αηδίασαν:

«Αηδίασα πάρα πολύ από τα όσα είδα πριν στο ματς του ΠΑΟΚ και το πρώτο γκολ που έβαλε ο Πέλκας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, τόνισε ότι το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και συγκινήθηκε από όσα δήλωσε ο Μίκης Θεοδωράκης:

«Πήγα στο συλλαλητήριο και με συγκίνησαν τα λόγια του Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος είναι γνήσιος αριστερός. Μίλησε μεταξύ άλλων για αριστεριστές και ας τα ακούν αυτά μερικοί κι ας κάνουν την αυτοκριτική τους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE