ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Ελαφρώς αυξημένη η προσέλευση σε σχέση με τον πρώτο γύρο – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Ελαφρώς αυξημένη η προσέλευση σε σχέση με τον πρώτο γύρο – ΠΙΝΑΚΑΣ

Μάλλον μειωμένη αναμένεται να είναι η αποχή σε σχέση με τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, σύμφωνα με τα στοιχεία του Εφόρου Εκλογών μέχρι τις 17:00.

Συγκεκριμένα, μέχρι τις 17:00 ψήφισε το 67,8% σε σχέση με το 66,2% του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών.

Στην ελεύθερη Αμμόχωστο ψήφισε το 71,45%, στη Λάρνακα το 70,56%, στη Λεμεσό το 64,9% και στη Λευκωσία το 69%. Μειωμένη η προέλευση παρουσιάζεται στην Πάφο. Ψήφισε το 65%, ενώ τον πρώτο γύρο ψήφισε το 68%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Μειωμένη αναμένεται η αποχή σε σχέση με τον πρώτο γύρο – ΠΙΝΑΚΑΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE